نحوه استعلام از ازدواج قبلی به چه نحوی میباشد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۱۴,۹۵۳ #49472067

با سلام من ۱۰ سال پیش عقد کردم بعد از ۱۰ سال متوجه شدم خانواده همسرم به خاطر بدگویی یکی از بستگان فکر می کنن که من قبل از ازدواج با همسرم با شخص دیگه ای عقد کرده بودم
خواستم بدونم میشه شخصا به اداره ثبت احوال مراجعه کنم و سابقه عقد و ازدواج رو از اونها بخوام بدون اینکه حکم دادگاه لازم باشه این سابقه رو اداره ثبت به من میده

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بوسیله درخواست گواهی تجرد تا قبل از همسر فعلیتان

با سلام میتوانید از ثبت احوال درخواست گواهی تجرد دریافت نمایید

بوسیله درخواست گواهی تجرد فرد متقاضی میتوانید متوجه شوید

سلام.دوست عزیز.شما با شناسنامه وکارت ملی خودت به اداره ثبت احوال محل حضوری مراجعه و تقاضای مشخصات همسر و یا همسرانت و ازدواجها و طلاقهات و فرزندانت را استعلام میگیری و هزینه اش را همونجا کارت میکشی.و کتبا بهت اعلام میشه.

درخواست گواهی تجرد از طریق اداره ثبت احوال

با سلام و احترام
شخص متقاضی باید به ثبت احوال مراجعه کند و درخواست گواهی تجرد نماید.

با سلام،بله میتوانید به ثبت احوال مراجعه کنید.