دادگاه حضانت فرزندانم را به همسرم سپرده تا روز دادگاه تجدید نظر چگونه فرزندانم را ملاقات کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۱۲ #49385919

همسرم با طرح دادخواست حضانت دو فرزندم را از دادگاه خانواده گرفته و از روزی که منزل را ترک کرده اجازه ملاقات با آنها را به من نداده و حتی زمانی که برای دیدنشان رفتم با پلیس تماس گرفت و از دیدار با آنها ممانعت کرد.
تقاضای تجدید نظر به شعبه فرستادم که در شعبه ثبت شده است.چگونه در زمان طی شدن مراحل تجدیدنظر میتوانم با فرزندانم دیدار کنم؟
در ضمن بعد از مدت سه ماه از ترک منزل توسط همسرم ابلاغیه ای در مورد مطالبه مهریه و تقاضای طلاق دریافت نکرده ام..
آیا ایشان قصدی مبنی بر طلاق و جدایی ندارد یا مطالبه مهریه و طلاق در مراحل بعد از حضانت فرزندان است؟
با سپاس

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دستورموقت برای ملاقات فرزندان تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام و ارادت
تقاضای صدور دستور ملاقات فوری بنمایید .

دریافت آنچه که در ذهن و قصد همسر شما می گذرد غیر ممکن است اما شما می توانید تقاضای دستور موقت ملاقات با فرزند را طی دادخواستی به دادگاه خانواده تقدیم کنید

سلام مطابق رای دادگاه باید در زمان مقرر اجازه ملاقات به شما داده شود، احتمالا قصد ایشان طلاق است

با سلام تقاضای ملاقات و دستور موقت بدهید

با سلام و درود . ابتدا میتوانید درخواست دستور موقت کنید و پس از آن میتوانید دادخواست دهید.

مطالبه مهریه هر زمانی ممکن است