بانک عنوان میکند تاریخی که بانک به شما پول میدهد اصلا مشخص نیست، چکار باید کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #49282473

عرض ادب دوستان
شخص الف اتومبیلی به شخص ب انتقال میدهد شخص ب مقداری از ثمن را نقدا و مقداری را هم حواله میدهد که هم اکنون توسط بانک _ تسویه میگردد شخص الف برای نقد کردن و حواله ها به بانک __ مراجعه میکند اما بانک عنوان میکند تاریخی که بانک به شما پول میدهد اصلا مشخص نیست شاید بدهد شاید ندهد و دوم اینکه بانک مبلغ کمتری از انچه روی حواله قید شده به شما پرداخت میکند
حال یه شخص الف چه دعوایی میتواند مطرح کند
ممنون میشوم راهنمایی جامعی انجام دهید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تواند دادخواستی به طرفیت بانک و خریدار تحت عنوان مطالبه مطرح و قرارداد و حواله را مستند دعوای خود قرار دهد.
قبل از طرح دعوا عنداللزوم می تواند اظهارنامه ای برای طرفین ارسال کند.