پروژه بنده را نیمه تمام رها کرده اند؛ با این قرار داد بدون تاریخ چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۹ #49017978

با سلام, وقتتون بخیر, بنده با یک قالب بند ساختمانی قراردادی نوشتیم تا پروژه ساختمانی اینجانب را انجام بده, در قرار داد همه موارد ثبت شده بجز تاریخ شروع و پایان, اون هم به دلیل اینکه درگیر کارهای شهرداری برای اخذ پروانه ساخت بودم, بعد از اخذ پروانه ایشان امده و شروع به کار کردند ولی تاریخی در قرارداد ننوشتیم, قرار بود ۵۰ روزه کار را تحویل دهند ولی الان ۷۵ روز گذشته و پروژه بنده را نیمه تمام رهو کرده اند؟ با این قرار داد بدون تاریخ چه کنم؟ پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اینجا ملاک عرف می باشد بایستی با بررسی عرف محل مشخص بشه که چه مقدار زمان برای انجام این کار نیاز هستش البته اگر شهودی هم می تونه در اثبات این موضوع راهگشا باشه

دادخواست الزام متعهد به ایفای تعهد نمایید.دادگاه باتوجه به عرف جاری در خصوص موعد تحویل رسیدگی میکند.

در اینجا با توجه به عدم درج تاریخ از طریق عرف و شهادت شهود می توانید موضوع را پیگیری نمایید

با سلام
درخصوص تعهداتی که در قرارداد تاریخی جهت انجام تعهد قید نشده باشه .. و همچنین اگر قید نشده باشه که زمان ایفای تعهد از جانب متعهدله معین شود ... به عرف رجوع می شود به این نحو که باید دید برای انجام تعهد توسط متعهد عرف چه میزان مهلتی در نظر میگیرد... اگر در مهلت عرفی اقدام به انجام تعهد نکرده باشد .. میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام به اجبار متعهد جهت اجرای تعهد نمایید.

از جمله اصول مندرج در قراردادها درج تاریخ است مواعد از اهمیت بسیاری برخوردار است.با توجه به اعلام ۵۰ روز تحویل اگر شهادت شهود یا دلیلی براین مورد باشد با استناد به آن اقدام در غیر اینصورت ارجاع به کارشناس و تعیین زمان معقول در شرایط ساوی ملاک عمل می باشد.