چکار کنم مستاجر خونه رو تخلیه کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۹ #48801672

باسلام
قرارداد مستاجر ما ۲ ماهه تموم شده واسه تمدید قرارداد نمیاد بنگاه زنگ میزنم مسدودم میکنه
میرم دم در در باز نمیکنه
رفتم شورا حل اختلاف شکایت کردم گفتن یک دیگه بیا واسه پیگیری تو قرارداد زدن اجرت روزی ۵۰ هزار تومن میشه راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مصوبه ستاد ملی کرونا قراردادتان به صورت خودکار با افزایش اجاره برابر اعلام آن ستاد تمدید گردیده و لذا قادر به تخلیه نمیباشید . میزان افزایش در تهران ۲۵% ، در شهرهای بزرگ و کلانشهرها ۲۰% و در سایر شهرها ۱۵% تعیین شده است .

اگر مستاجر شما اجاره های خود را به موقع پرداخت نموده باشد مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا قراردادتان به صورت خودکار با افزایش اجاره برابر اعلام آن ستاد تمدید گردیده و لذا قادر به تخلیه نمیباشید . میزان افزایش در تهران ۲۵% ، در شهرهای بزرگ و کلانشهرها ۲۰% و در سایر شهرها ۱۵% تعیین شده است .

سلام
وقت بخیر
به موجب قانون روابط موجر و مستاجر یکی از مواردی که موجر می تواند درخواست تخلیه کند انقضا مدت اجاره است.
که شما می توانید با رجوع به شورای حل اختلاف دادخواست تخلیه را ارائه و طرح دعوی نمایید.
شما می توانید درخواست تخلیه و یا تمدید قرارداد اجاره را به وسیله ارسال اظهارنامه به مستاجر رسمیت ببخشید.
ضمنا اخذ خسارت روزی ۵۰ هزار تومان نیز شدنی است.