حالا که مبلغ یک میلیون و صد تبدیل به صفر شده است، آیا دادگاه هم از دریافت جزای کیفری خویش صرف نظر میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #48742960

با سلام
بنده ۴ سال قبل مبلغ یک میلیون و صد هزار تومان بعلاوه یک برابر مبلغ که میشود به عبارتی دو میلیون و دویست هزار تومان جریمه نقدی شدم توسط اداره گاز امروز تونستم رضایت اداره گاز رو جلب کنم و آن ها از شکایتشون صرف نظر کردن..
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام در صورت جلب رضایت شاکی خصوصی دادگاه صادر کننده حکم قطعی پس از در خواست شما به استناد رضایت شاکی خصوصی طبق ماده ۴۸۳ ق ا. د ک که عینا ذکر می گردد اقدام خواهد نمود هرگاه شاکی یا مدعی خصوصی در جرائم غیر قابل گذشت، پس از قطعی شدن حکم از شکایت خود صرفنظر کند، محکوم علیه می تواند از دادگاه صادر کننده حکم قطعی، درخواست کند در میزان مجازات او تجدید نظر شود. در این صورت، دادگاه به درخواست محکوم علیه در وقت فوق العاده و با حضور دادستان یا نماینده او با رعایت مقررات ماده (۳۰۰) این قانون، رسیدگی می کند و مجازات را در صورت اقتضاء در حدود قانون تخفیف می دهد یا به مجازاتی که مناسب تر به حال محکوم علیه باشد، تبدیل می کند. این رای قطعی است.

سلام
با توجه به رضایت شاکی از دادگاه درخواست تجدیدنظر از مجازات را به استناد ماده ۴۸۳ آیین دادرسی کیفری بنمایید.

با توجه به اینکه جزای نقدی جزئی از رای صادره و مستند به قانون بوده و رضایتنامه نیز پس از قطعیت رای اخذ شده لذا امکان تعلیق یا حذف جزای نقدی وجود ندارد .