حکم دادگاه یا شورای حل اختلاف از چه زمانی انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۷ #48692497

با سلام
در تاریخ ۲ مهر برگه اجرائیه حکم شورای حل اختلاف به‌ دست من رسیده است که در ان ۱۰ روز به من فرصت انجام به دستورات صادر شده است اما تاریخ تنظیم اجرائیه ۲۴ شهریور است من از زمان تقدیم برگه اجرائیه به خودم وقت دارم یا این ۱۰ روز از زمان تنظیم انجام میگیرد ممنون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
محاسبه زمان از فردای روز ابلاغیه می باشد

سلام. به تاریخ تنظیم توجه نکنید. در سامانه ثنا در روی برگ ابلاغیه، تاریخ ابلاغ قید شده،از فردای اونروز بمدت ۱۰ روز فرصت دارید.‌