سرقت دوتا گلدان گل از جلوی درب بنگاه املاک چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۵ #48623312

برادرم چندی پیش به صورت شرط بندی با خانومش که از گلی درب یه مغازه خوششون امده بود ناعقلی میکنه و اون دوتا گل رو انتقال میده تو ماشینش.حال دوربین مداربسته فیلم گرفته و تو فیلم هم معلومه که برادرم شماره صاحب املاک رو از روشیشه داره برمیداره که بعد تماس بگیره وپولشو پرداخت کنه ولی صاحب مغازه زودتر رفته کلانتری و میگه تو گلدون ها ریموت مغازه بوده و تقاضا ۱۵ ملیون نقد بابت خسارت میکند و مامور قضایی که انگار باهم هستن برای بنده عکسی از دوتا گلدان بسیار گرون قیمت فرستاده که بیار بده به صاحب مغازه تا ختم بخیر بشه درصورتی که اون دوتا گلدون رو هم به همون شکل سالم و سلامت تحویلشان دادیم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود علی الاصول بدون مجازات نیست باید بررسی شود

با احترام اگر میتوانید اثبات کنید شکایت خود را طرح کنید

جرم سرقت انجام شده بهتر است رضایت شاکی را جلب نمایید

باسلام.بهرحال بدون اذن و اجازه صاحب مال مالش را به سرقت برده اید،هرچند که عودت داده اید. سرقت مجازات جزای نقدی و حبس دارد. پس قبل از صدور جلب به دادرسی توسط شعبه دادسرا، رضایت شاکی را اخذ نمایید تا بلحاظ پایین بودن ارزش مال مسروقه و اگر سابقه کیفری ندارید،پرونده مختومه شود

سلام به هر حال چون بدون اخذ رضایت ایشون مال اش را برداشتید مرتکب جرم سرقت شده اید مجازات این نوع سرقت حبس و جزای نقدی است با توجه به ارزش مال مسروقه و نداشتن سو سابقه و رضایت شاکی میتونید تقاضای تخفیف کنید اگر رضایت شاکی جلب شود و سرقت ارزش آن زیر بیست میلیون تومان باشد و شما هم سو سابقه نداشته باشید امکان بسته شدن پرونده سرقت وجود دارد

جرم سرقت واقع شده که می تواند مجازات حبس و جزای نقدی به همراه داشته باشد. بهتر است رضایت ایشان را جلب نمایید

خیرمرتکب جرم شده وسرقت هم جنبه عمومی داره یعنی حتی باگذشت شاکی مجازات ازجنبه عمومی متصوراست.