اگر مردی بدون اجازه و رضایت همسرش ازدواج مجدد کنه؛ جق طلاق ایجاد خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۵۱ #48565650

سلام
اگر مردی بدون اجازه و رضایت همسرش ازدواج مجدد کنه حالا یا عقد دائم کنه یا عقد موقت
میخواستم بدونم در هر دو حالت (یعنی عقد موقت و دائم) کدومشون برای زوجه حق طلاق ایجاد میکنه؟ آیا انجام این کار اصلا برای زوجه حق طلاق ایجاد میکنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود/درعقد دایم از موارد عسر وحرج میباشد ومیشود دادخواست طلاق داد ولی در عقد موقت خیر

بادرود. از موارد عسر وحرج برای زن اول منظور میشه ومشود دادخواست طلاق داد

درود
تجدید فراش بدون اذن زوجه اول سبب ایجاد حق طلاق برای زوجه می شود.

ازدواج موقت بدون اجازه نیز از موجبات عسرو حرج و متعاقب ان طلاق برای زوجه می باشد. ولیکن باید ثابت گردد با مواردی چون اقرار زوج، ثبت ازدواج موقت و ...

با سلام
ازدواج مجدد از مصادیق عسر و جرج است و امکان طلاق برای زوجه را فراهم میکند

با سلام
ازدواج مجدد مرد از موجباتی است که برای همسر اول حق طلاق ایجاد می کند.

بله ازدواج مجدد باید با اجازه همسر اول باشد و زوجه می تواند از حق طلاق خود استفاده کند.البته اگر ازدواج مرد صیغه باشد باید بتوانید اثبات کنید.