هزینه دادرسی و وکالت رو چطور میتونم دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۹ #48433924

سلام.وقت بخیر.سال نو مبارک. از بنده به دروغ به جرم سرقت و ضرب جرح و .... شکایت کیفری کردند، من وکیل گرفتم و خرج کردم و الحمدلله تبرئه شدم، حالا هزینه دادرسی (همون پول وکیل) را محکوم علیه نباید به من بده؟ من باید چکار کنم؟چه دادخواستی باید تنظیم کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی بدهید

بادرودوسلام دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

دادخواست خسارات وارده دادرسی و حق الوکاله را مستند به حکم صادره و قرارداد وکالت مطالبه نمائید،در خصوص حق الوکاله وکیل طبق تعرفه حکم صادر می شود مگر کمتر از مقدار تعرفه باشد.

سلام باید اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه از باب خسارت وارده نمایید

باسلام
میتوانید هزینه دادرسی را مطالبه کنید و مهم تر اینکه حق الوکاله شما طبق تعرفه قابل مطالبه است نه مبلغی که با وکیل خود توافق نمودید

باید دادخواست بدید تا رسیدگی بشه

بنام خدا،باید دادخواست دهید.