پس گرفتن شهادت قبل از دادگاه در مرحله بازپرسی جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۲۹ #48210860

پرونده درگیری بوده بوده و بنده هم صحنه رو دیدم کاملا درست بوده و متهم رو احضار کردن ولی نیومده و جلبش کردن ولی از خدمات قضایی که شهادتم رو پس گرفتم نوشتم که من درست شهادت داده ام ولی الان به خاطر مشکلات و دردسر هایی که داره نمیخوام شهادت بدم آیا امکان پذیر است؟و هنوز دادگاهیشون نشده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان استرداد شهادت وجود ندارد

بادرودوسلام امکان استردادشهادت نمی باشد.

خیر مرتکب جرمی نشده اید

باسلام خیررجوع از شهادت پذیرفته نیست اما اگرشهادت کذب داده باشید قابل مجازات خواهد بود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر نمی توان رجوع از شهادت کرد .

درود بر شما
امکان استرداد شهادت داده شده نیست.

درود، امکان استرداد وجود ندارد. جرم نیست مگر کدب بودن شهادت شما ثابت گردد.