برگ سبز سندرسمی است یا خیر؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۴ #48192025

باسلام خسته نباشید.خودرو اس دی تعویض پلاک کردم پلیس سند رسمی برگ سبز صادر کرده الان پلیس میگه این سند کافی برا خودرو ولی دفترخانه میگن باید محضری سند قطعی بگیریم ما این وسط موندیم بلاتکلیف که ایا سند که پلیس صادر میکنه کافی یا باید محضر بریم مجدد بعد تعویض پلاک ممنون میشم راهنمایی کنید پاسخ دقیق بدید.باتشکر.یاعلی

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام سند رسمی محسوب می شود

با سلام بله همان ملاک مالکیت است

درود برگ سبز سند رسمی تلقی می‌شود واحتیاج به اقدام دیگر نیست

برگ سبز خودرو “سند مالکیت” است و دیگر به هیچ وجه نیازی نیست که افراد به دفتر اسناد برای سند زدن خودرو در دفترخانه مراجعه کنند.

با سلام طبق قانونی که جدیدا صادر شد و طی پیگیری های رئیس محترم قوه قضایی آقای محسنی اژه ای همان برگه سند سبز که در شماره گذاری به شما داده می شود کفایت می کند

سلام
با توجه به اختلاف نظر مسولین ، برگ سبز به عنوان سند مالکیت محسوب میگردد

یا سلام،برگ‌سبز با توجه به رویه جدید کفایت می کند و نیازی به سند رسمی نیست.