ارث بین برادر و پسر و همسرش چگونه تقسیم میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۵ #48071467

برادرم در تصادف رانندگی که مقصر خودش بود فوت کرد به فاصله کمتر از یک ساعت پسرش که پنج سال داشت فوت کرد. و بیست روز دیگر همسرش نیز در بیمارستان فوت کرد. ارث و خون بها آنها چگونه و به چه کسانی تعلق می‌گیرد.

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک هشتم ماترک به زوجه وی و مابقی به فرزند ایشان خواهد رسید

ماترک ابتدا به پسر و همسر ایشان میرسد با فوت پسر به مادر وی و با فوت همسر به وراث همسر خواهد رسید البته این موارد با فرض این است که پدر و مادر در قید حیات نباشند

باتوجه ب مقدم بودن فوت برادرتان نسبت ب پسر و همسرش ایشان از برادرتان ارث میبرند،باتوجه ب مقدم بودن فوت فرزند برادرتان نسبت ب مادرش،او از مادرش ارث نخواهد برد و باتوجه ب فوت همسر برادرتان،بدین ترتیب ارث ب وراث همسر برادرتان خواهد رسید

به علت فوت مقدم زوج، یک هشتم ماترک به زوجه وی و مابقی به فرزند ایشان خواهد رسید
درصورت که زوج دارای پدر و مادر باشد یک ششم نیز به ایشان خواهد رسید

با درود
بستگی به وراث حین وفات متوفی دارد، به همین ترتیب سایرین نیز قابل محاسبه است.
مثلا اگر متوفی صرفا یک فرزند و همسر داشته، بدون والدین، ۱هشتم همسر (زوجه) مابقی متعلق به فرزند میباشد.

با سلام یک هشتم سهم الارث همسر برادرتان هست و مابقی همه برای فرزند برادرتان هست

فرزند برادرتان از مادرش ارث نمیبرد چون زودتر از مادرش فوت شده است و تمامی اموال همسر برادرتان به پدر و مادرش و اگر پدر و مادر نداشته باشندبه مادر و بزرگ و پدر بزرگ و خواهر وبرادر همسر برادرتان می رسد

و دارایی های فرزند برادرتان هم به پدر بزرگ و مادر بزرگ و خواهر و برادرشون میرسه
و دارایی برادرتان و ارثشان به پدر و مادرتان و در صورت نبودشان به پدر بزرگ و مادر بزرگ و خواهر و برادرتان میرسد

ارث برادر به فرزند و همسرش می‌رسد ارث فرزند به مادرش می‌رسد و هر چه به به همسر برادرتان می‌رسد به وراث وی تعلق میگیرد