آیا تقاضای اصلاح رای یا اعاده دادرسی بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۷ #48017215

با سلام و ادب
زمین مشاعی را از بنگاه خریدم، در غیاب من وکالتنامه بنامم زدند قولنامه بم ندادند .برای نقل و انتقال، یا فروش، احتیاج به اصل سند ثبتی داشتم که آن نیز در ید من نبود.
طی دادخواستی قولنامه و اصل سند ثبتی را از بنگاه دار و مالک مطالبه نمودم.
دادگاه بدوی به سبب اینکه گفتم قولنامه توسط بنگاه دار پاره شده حکم به رد دعوی به خاطر تلف شدن آن داد و قسمت دوم را نیز رد کرد.
اعتراض نمودم تجدیدنظر قسمت اول را تایید، و قسمت دوم را نقض کردند و جهت رسیدگی به دادگاه بدوی اعاده گردید.
در جریان دادرسی بنگاه دار قولنامه را به دادگاه تحویل داد و درباره صحت وکالتنامه فروش، از اداره ثبت استعلام نمودند که مشخص گردید فروشنده هیچ مالکیتی در رقبه موصوف ندارند.
اما رای دادگاه؛حکم به بطلان دعوی خواهان صادر کردند،
سوال:چه کنم که به این رای اعتراض کنم؟
میخواهم قبل از هر اقدام این رای درست شود یعنی واقعا من در این ماجرا بی حق بوده ام؟
لطفا راهنماییم کنید.
_____با یک پیام خودم جهت توضیحات بیشتر تماس میگیرم ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر قطعیت احکام دادگاه هاست اعاده دادرسی استثناء بر اصل است بنابراین اعاده دادرسی تحت شرایط خاص مورد پذیرش واقع می گردد

درود
اعاده دادرسی زمانی ممکن است که جهات اعاده دادرسی فراهم باشد.

در خصوص موضوع رای صادر وقطعی گردیده اعاده دادرسی شرایط دارد

اعاده دادرسی شرایطی دارد، همچنین تصحیح رای و نیازمند توضیح بیشتر است