آیا چنین توافقی که در ان به سهم الارث هیچ یک در آن اشاره نشده وجاهت دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۶ #47993841

سالها پیش وراث قبل از انحصار ورثه، بطور غیر رسمی توافقی می کنند که چگونه ارث تقسیم شود و بدون اینکه به مقدار سهم الارث هر فرد هم در توافقنامه اشاره شود، همگی بطور مشترک امضا می کنند که به حق و حقوق خود رسیده اند و دیگر اختلافی ندارند. بعد از سالها که بدلیل اختلاف انحصار ورثه صورت می گیرد مشخص می شود برخی از وراث به سهم قانونی خود نرسیده اند و در طی توافق به نوعی اغفال شده اند. حال سوال اینه که:
۲- آیا علیرغم اینکه هر یک اظهار کردند که حق و حقوق خود را گرفته اند فرد می تواند چون قبل از انحصار ورثه به حق قانونی خود واقف نبوده اعتراض کند و درخواست احقاق حق کند؟
ضمنا بخش زیادی از ماترک که زمین بوده است توسط برخی از وراث که بیش از حق قانونی خود گرفته اند فروخته شده است.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توافق اگر به امضای همه وراث رسیده بدین معنی است که ارث تقسیم شده و اگر مازاد بر اون ماترکی هست میشود تقاضای تقسیم ماترک بدهید

سلام
متن توافق شما باید بررسی شود

سلام ابتدا باید تقسیم نامه ترکه اموال مورد بررسی قرار گیرد

سلام.تقاضای ابطال تقسیم نامه و تقسیم ترکه نمائید...

متن توافق شما باید برای امکان ابطال تقسیم نامه بررسی شود

با سلام تقاضای ابطال تقسیم نامه و تقاضای تقسیم ترکه بنمایید.

با سلام
تقاضای ابطال تقسیم نامه و تفسیم ترکه کنید