چگونه قراردادی که امضا کردم و نزد کارفرما است، اعتبار خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۵ #47948511

با سلام،
من با توجه به امضا کردن اولین قرارداد زندگیم، در یک شرکتی نرم افزاری قراردادی امضا کردم که روی یک پروژه از اول تا آخر کار کنیم و سود به دست آمده رو بین اعضا تقسیم کنیم.
من قرارداد رو امضا کردم ولی یک نسخه از قرارداد موجود هست اون هم نزد کارفرما هست، آیا میشه اعتماد کرد؟ اساس قراردادها اینطوری هست؟ نباید جایی ثبت بشوند؟ از کجا معلوم فردا، کارفرما بعد از اتمام پروژه، انکار کند که هیچ سهمی از پروژه ندارم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید قرارداد در دو نسخه تنظیم و یک نسخه تحویل شما میشد

با سلام
اصول تنظیم قرارداد چنین است که در دو برگ تنظیم و به امضای طرفین یا شهود حاضر برسد و برای هر یک از طرفین یک برگ مجزا تحویل داده شود .
شما حتما یک برگه کپی آن را از کارفرما اخذ نمایید .

سلام منطقا باید قرارداد در دو نسخه تنظیم و یک نسخه تحویل شما میشد و مضافا که باید از ام%ا هرگونه برگه سفید در قالب سفید امضا امتناع کنید

سلام و درود، در مساله ی قراردادهای کاری لازم است یک نسخه نیز به مستخدم تحویل گردد، به شما توصیه می شود این درخواست را رسما به کارفرمای اخیر اعلام نمایید، و در صورت عدم ارایه از طریق اداره ی کار اقدام کنید؛ موفق باشید.