سو استفاده از عناوین مقام دولتی چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۱ #47887595

سلام شخصی سوئیت ما را اجاره کرده بود و از دادن کارت ملی سرپیچی کرده و گفته بود من مامورم و مدارک رو از دور به دستش نشان داده بود که برایمان قابل مشاهده نبود و ما اعتماد کرده و به ایشان اتاق دادیم و دفعه بعدی که هم اومدخ بود به مستخدم گفته بوده تور و استخدام میکنم من در وزارت کشور کار میکنم و مدیر طرح عمرانی شمال غرب کشور اینا هستم و در آخر بدون پرداخت وجه فرار کرده اما نام و شهرت و شماره تلفن آن در دسترس است ...میتوانم در مورد ایشان شکایتی کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله با ارائه ی اطلاعات هویتی ایشان یمتوانید اقدام به طرح شکایت نمایید.

بله میتوانید بدلیل جعل هویت و سو استفاده از عناوین دولتی از ایشان شکایت نمایید .

هر کس بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی اعم از کشوری یا لشکری و انتظامی که از نظر قانون مربوط به او نبوده دخالت دهد یا معرفی کند به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد

سوء استفاده از عناوین دولتی واجد عنوان کیفری و قابل شکایت در دادسرا میباشد.

سلام
بله
براساس ماده ۵۵۵ قانون مجازات اسلامی هر کس بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی اعم از کشوری یا لشکری و انتظامی که از نظر قانون مربوط به او نبوده دخالت دهد یا معرفی کند به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد و چنانچه برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور سندی جعل کرده باشد مجازات جعل را نیز خواهد داشت.