چگونه چک برگشتی را می توان رفع سوء اثر کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #47821220

من ۳ فقره چک در وجه شخصی در ازای انجام کاری دادم ولی قرداد ندارم و اون شخص به تعهداتش عمل نکرد و کار کنسل شد و حالا اون شخص بعد از کنسلی کار علی رغم اینکه گفته بود چک ها را بر میگردونه ادعا میکنه اون چک دستمزدش بوده(در صورتی که کاری انجام نداده) و چک ها دستش نیست و خرج شده و چک ها برگشت خورده و حساب بانکی من مسدود شده،چگونه میتونم برای گرفتن چک هام یا رفع سوء اثر اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه با صدور چک برای شخصی ، بایستی بفکر پرداخت ان نیز باشیم و اگر این چک بابت ضمانت ، امانت ، یا هر مورد دیگری ارایه میشود بایستی دست نوشته ای ، تعهدی ، شاهدی بر این امر داشته باشیم و نهایتا اینکه در مقابل حواله کرد قید نماییم بابت چه چیزی چک کشیده ایم
بایستی اثبات نمایید که این چک ها بابت ضمانت و تعهد کاری بوده وگرنه چاره ای جز پرداخت نخواهید داشت

سلام
تنها زمانی که مبلغ چک ها را پرداخت کنید، در دست داشتن چک نزد دارنده و برگشت زدن ان نشان دهنده بدهکاری شماست و نیاز به ارایه قرارداد ندارد مگر چک امانی باشد