میتونم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۳۶ #47817459

باسلام وخسته نباشید.اخرای سال ۹۸ از یک نفر مبلغی پول گرفتم که بعد از سه ماه پس بدم بخاطر شرایط کرونا و تعطیلی کارم نتونستم پس بدم به طرف گفتم که هرچقدر بتونم میزنم حسابت که از بدهیم کم کنی بعد از چندین ماه ایشان گفتن هر مبلغی که پرداخت کردی میشه سود پولی که بهت دادم.یعنی گفتن نزول حساب میکنم خلاصه شکایت کردم پیرینت واریزی را هم تو مدارک درخواستی ارائه کلانتری و دادگاه کردم بعد از چندین بار احضار الان حکم اومده منع تقیب زدن بدلیل کافی نبودن مدارک و نبود شاهد پرونده رو بستن. برای اعتراض هم ده روز
مهلت داده بودن که من بعد از سی روز فهمیدم قرار صادر شده الان میتونم اعتراض کنم یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهلت اعتراض به پایان رسیده است.

سلام . اعتراض نمایید

بادرودوسلام درموعد مقرر اعتراض نمایید.

باسلام
مضووع وصف کیفری ندارد و علاوه بر ان مبلغی از سوی شما پرداخت نشده است که بابت ربا علیه ایشان شکایت نمودید. بابت مبالغی که برای ایشان واریز نمودید اظهارنامه ای ارسال و به ایشان اطلاع دهید

با سلام این پرونده جنبه کیفری ندارد بلکه حقوقی می باشد شما نیازمند به انجام کاری نیستید هرموقع طرف ادعای پولش رانمود شما در دادگاه از خود دفاع نمایید که فلان مبلغ به حسابت ریخته ام واز کل مبلغ کسر نمایید،همچنین می‌توانید یک اظهارنامه برای وی بفرستید که از مبلغ طلبی که پیشم داری چه مقدار پول به شما پرداخت نموده ام .

با سلام ...
خیر مدت اعتراض شما منقضی شده است.

با سلام
خیر زمان های تعیین شده توسط دادگاه قطعی و غیرقابل تغییر است