کلاهبرداری، دروغ، توهین، تهدید چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #47807804

باسلام. من پارسال با آقایی آشناشدم. ایشون به بهونه ی چک؛ بیمارستان؛ اجاره ی عقب افتاده و...از من طلب پول کردن.من هم بهشون پول رو دادم.بعد از یکسال پولم رو طلب کردم ایشون برای مدتی گوشیشون رو خاموش کردن؛ جواب پیام ندادن.و...! به برادرشون گفتم ایشون هم توهین کرد هم تهدید.با تحقیق بیشتر متوجه شدم که این شخص کارش این هست که دروغ میگه از دخترای مردم به این شکل پول میگیره. الان میخواستم بدونم اگر از طریق قانونی اقدام کنم؛ پولم برمیگرده؟ این رو هم بگم مه از فیش های واریزی عکس دارم؛ از پیام های این آقا هم عکس دارم. همچنین از توهین ها و تهدیدهای برادرش. ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای احراز جرم کلاهبرداری در قانون شرایط و مصادیق خاصی پیش بینی شده است که انجام مانورهای متقلبانه برای بردن مال دیگری وهمچنین تقدم این مانورها به بردن مال یکی از شرایط می باشد مضافا عنواین مجرمانه دیگر مرتبط با موضوع سوال شما..بنابراین صرف عناوینی که شما جهت پرداخت پولتان به ان شخص ذکر فرمودید نمی تواند مصداق کلاهبرداری باشد البته نیاز به توضیحات کاملتری از طرف شما می باشد..اما به هر حال موضوع سوال شما مصداق دعوی حقوقی و لازم به طرح دادخواست مرتبط با آن می باشد و امکان وصول وجه شما با توقیف اموال ایشان ودر نهایت عدم پرداخت،جلب وی میسر می باشد ..در خصوص تهدید و توهین برادر ایشان ، طرح شکایت با پیامک و دیگر اماراتی که قاضی را به علم برساند امکانپذیر می باشد