دارنده چک آن را به نام خودش انتقال داده است، آیا این قانونی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۶ #47674475

درود فراوان ؛
خواهرم قبل از جدا شدن از همسرش یک چک ۱۰۰ تومانی برای خرید جنس مغازه پرداخت کرده بود، و به نام شخص فروشنده ثبت گردیده، که در زمان جدایی قرار شد همسرش در تاریخ سر رسید چک، مبلغ را واریز کند،
و حالا تاریخ چک رسیده است، اما چک به بانک نرفته است و همسر سابق خواهرم پول
را به دارنده چک پرداخت کرده چک را دریافت کرده است، و توسط دارنده چک آن را به نام خودش انتقال داده است، آیا این قانونی است ؟ و آیا کاری میتوان انجام داد در این مورد ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
هیچ ایرادی در این خصوص که دارنده چک آن را به نام خود انتقال دهد وجود ندارد

با سلام
دارنده چک طبق قانون میتواند چک را به خودش انتقال دهد

منع قانونی در این خصوص وجود ندارد.

منع قانونی جهت انتقال چک به خود وجود ندارد

سلام این انتقال مشکلی ندارد

با سلام و عرض ادب مطابق قوانین جدید صاحب چک می تواند آن را بر کسی که میخواهد منتقل کند

با سلام
انتقال چک به نام خودش قانونی هست و مشکلی ندارد اما می تواند خودش چک را به اجرا بگذارد و مطالبه وجه چک کند