این آقا میتونه بعد ۳ سال که نبودن درخواست اعسار بدهند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۷ #47636682

سلام سال ۹۵ عقد کردم و سر سفره عقد به من یک نیم ست هدیه دادن و بعد از ۲ ماه اقا متواری شدن و من به تازگی حدود ۶ ماه که طلاق غیابی گرفتم و همچنان پیگیر کارهای حقوقی خودم بودم تا به حکم جلب و ممنوع الخروج اقا رسیدم و الان ایشون وکیل گرفت و درخواست اعثار مهریه دادن و از طرفی هم درخواست اموال معقول میخواستم ببینم الان این اقا میتونه بعد ۳ سال که نبودن درخواست اعثار بدن؟ایا نیم ست باید پس بدم؟؟میتونن نیم ست به عنوان پیش پرداخت مهریه عنوان کنن و اینکه مهریه ایی که الان به من تعلق گرفته ۳۰ عدد سکه بهار ازادی کل مهریه ام ۱۱۴ سکه بوده که عقد بودم نصف شده و ۲۷ تا هم به دولت بخشیدم برای حکم طلاق غیابی

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعسار ، پرداخت مهریه و هدیه ۳ مقوله جدا هستند
درخواست اعسار میتواند بدهد
دادگاه تعیین میکند به چه نحو مهریه شما پرداخت شود
هدیه نیم ست هیچ ربطی به مهریه ندارد و متعلق به شماست

موفق باشید

سلام
بله میتوانند درخواست اعسار بدهند اما هدیه ربطی به مهریه ندارد

سلام

منع قانونی وجود ندارد

باسلام در هر مرحله هم بدوی و تجدید نظر میتوانند ادعای اعسار نمایند.

باسلام
بله ، میتوانند درخواست اعسار بدهند

سلام
بله حتما میتونه دادخواست اعسار بدهد اون هدیه هم ربطی به مهریه ندارد مگر خودت قبول کنی به جای سکه حسابش کنن

باسلام
خواهر گرامی در مورد بخش اول سوالتان عرض کنم که بال در صورت محکومیت مالی شخص بدهکار در هر زمانی میتواند تقاضای اعسار و عدم تمکن مالی پرداخت یکجا نماید و مورد دوم که نیم ست فرمودید خیر این مورد جزء هدایا محسوب شده و ربطی به مهریه شما ندارد.موید باشید