لیست سیاهه جهیزیه به چه صورت باید تنظیم شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶,۷۱۳ #47433077

باسلام
در لیست جهیزیه نوشتن وسایلی که خریدش برعهده داماد بوده ویا طلاهای عروس لازم است ؟وننوشتن انها باعث سلب حق عروس می شود؟و نوشتن یک قیمت کلی در انتها لازم است یعنی اون قیمت ایا تاثیری در هنگام استرداد حهیزیه دارد؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
هرانچه که خانواده عروس یادامادتهیه کرده اند نوشته می شود وبه امضا شهودهم برسد ضمنا طلا درلیست قرار نمی گیرد

باسلام. طلاجزءجهیزیه محسوب نمیشود.
هرانچه که خانواده عروس یادامادتهیه کرده اند نوشته شود وبه امضای شهودهم برسد

باسلام
دوست عزیز سوالتون واضح نیست ولی بطور کلی در سیاهه جهیزیه هر آنچه که هست میبایست نوشته شود و چنانچه از طرف داماد نیز لوازمی خریداری و به جهیزیه افزوده گردد در سیاهه میبایست با ذکر نام و نوع لوازم قید گردد و بهتر است به امضاء شهود نیز برسد ضمن اینکه زیورآلات و طلاجات نیز جزو جهیزیه محسوب نمی گردد.

باید تمام اقلامی که زوج وزوجه دارندوخریداری شده است برابر تنظیم لیستی باامضای طرفین وشهود تنظیم وارائه شود

با درود باید آنچه هریک از زوجین آورده است ذکر شود.(مالکیت مشخص باشد)
سوال نامفهوم است.

لیست اموالی که زوجه تهیه کرده است را به امضای زوج و زوجه و حاضرین به عنوان شهود برسانید.

درود
لیست وسایلی که زوجه آورده است به امضا زوجین و سایر شهود میرسد
طلا هدیه محسوب می گردد