برای رفع ممنوع المعامله از روزی که اقدام میکنیم چند روز زمان میبرد تا رفع آن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۱۹ #47367064

سلام روزتون بخیر میخواستم بدونم برای رفع ممنوع المعامله از روزی که اقدام میکنیم چند روز زمان میبرد از سیستم پاک به ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . ممنوع المعامله ها سه دسته اند و رفع هر کدام شرایط خاصی دارد .حال شما قید نفرمودین به چه دلیل ممنوع المعامله شده اید
در کل بیان کنم که : اشخاصی که عاقل - بالغ و رشید نیستند. طبق قانون معامله با این افراد به دلیل اهلیت نداشتن باطل است.
تجار ورشکسته
محکومین دادگاه ها
دلیل و مبنای حقوقی ممنوعیت اشخاص دسته اول توسط قانونگذار، رعایت مصلحت گروهی از اشخاص به علت رضایت نداشتن و یا فقدان قوه سنجش مصلحت شان است. در واقع این افراد به خودی خود قادر به درک و تشخیص مصلحت شان نیستند. و قانونگذار با منع کردن این افراد، راه سوء استفاده از اموال آنها را مسدود کرده است. به عبارت دیگر دلیل عمده ممنوعیت این اشخاص، حمایت از حقوق خود آنها است.

دلیل ممنوعیت اشخاص گروه دوم و سوم حمایت از افراد جامعه و نظم عمومی در معامله با افرادی که به سبب ملاحظات قانونی، سیاسی یا اقتصادی در انجام معامله ممنوع و محدود شده‎اند. این افراد از سوی مراجع قضایی به سبب ارتکاب جرائم و یا بدهی یا ممنوعیت های قانونی دیگر به‎طور کلی ممنوع المعامله و در مواردی برخی از اموال آنها توقیف می‎شوند و تا زمانی که از آنها رفع ممنوعیت نشود حق انجام معامله در خصوص املاک و دیگر دارایی هایشان به خصوص در دفاتر اسناد رسمی را نخواهند داشت.