تعیین مبلغ دیه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #47134958

سلام و درود

درخواست تعیین مقدار دیه دارم طبق متن دادنامه به شرح زیر :

متهم را بابت جنبه خصوصی بزه به پرداخت مجموعا یک ونیم هزارم دیه کامل بابت کبودی ساق چپ ۱۳۹۲ مصوب چهار درصد دیه کامل بابت شکستگی راموس نیم درصد دیه کامل بابت ساییدگی حارصه قسمت داخلی پاشن پای چپ ( چهار پنجم از یک دهم دیه کامل بابت ترک انتهای ستون فقرات )شکستگی استخوان خاجی ، فوقانی ناحیه لگن که بدون عیب التیام یافته است و چهار پنجم از یک پنجم از یک سوم از یک دهم دیه کامل بابت شکستگی بند انتهایی انگشت اول دست چپ که بدون عیب التیام یافته است
و اینکه بنده هنوز مشکل در نشستن دارم و انگشت شصت بنده هم قسمت شکستگی به علت کم کاری بیمارستان کج جوش خورده
ایا حق اعتراض دارم؟
و اینکه در نامه پزشک قانونی صحبت از ۴ درصد ارش بود اما در این متن حرفی زده نشده ؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه کامل در ماه ها عادی ۳۳۰ م و در ماه های حرام ۴۴۰ م (محرم رجب ذی القعده و ذی الحجه)
حال یک دیه کامل را ۱۰۰ درصد درنظر بگیرید و ارقام را با ماشین حساب محاسبه بفرمایید