آیا عدم حضور من در روز مشخص شده مشکل ساز خواهد بود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۳ #47127221

با سلام
طی تماس تلفنی با منزل بنده اعلام شد که شما هفته بعد جلسه بررسی دارید و باید به دادسرا فلان شعبه مراجعه کنید ولی من شعبه مدنظر را فراموش کردم چه بود
با مراجعه حضوری قبل از موعد بررسی هم نتوانستم بفهمم پرونده ام در کدام شعبه است گفتند چون ثنا داری باید پیامک بیاید و پرونده ای پیدا نشد، در حالی که مطمئنم شکایت صورت گرفته
آیا عدم حضور من در روز مشخص شده مشکل ساز خواهد بود ؟ با توجه به اینکه هیچ پیامی دریافت نشده از ثنا

مشاوره حقوقی دادسرا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حتما مراجعه کنید تا حقی ازشما ضایع نشود

ترجیحا حضور پیدا کنید ...

سلام اگر در سامانه ثنا باشد می توانید

با درود اگر بصورت قانونی در ثنا برای شما ابلاغیه آمده باشد میتوانید بررسی کنید و عموما از طریق پیامک میباشد نه تماس تلفنی

بادرودوسلام حضوریابید و ازخود دفاعیات لازم را نمایید.

باسلام
به دادسرای مربوطه مراجعه و از طریق واحد رایانه دادسرا شعبه را پیگیری نمائید

در صورتیکه دارای حساب کاربری ثنا هستید موضوع باید از طریق ابلاغ الکترونیک به شما اعلام گردد .