میشه شکایت کرد طوری که اسم همسرم نیاید؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۰۲ #47103738

خانمم با خواهر زاده ش که هم سن و همبازی دوران کودکی بودن وارد رابطه نا مشروع شده.من مشکوک شدم ولی خانمم انکار کرد . موفق شدم پیامکهای اخیر ایشون و خواهر زاده اش رو بازیابی کنم .ارتباط نا مشروع کاملا واضح و آشکار هستش به صراحت صحبتهای جنسی میکنن و قرار دیدار ها و برنامه های آتی رو مرور میکنن. مکالمه هاشو کنترل کردم و چند فایل صوتی مکالمه شون رو ضبط کردم که بازهم به صراحت از عشق که در خونه مون داشتن حرف میزنن . خانمم میگه نداشتیم و فقط چند لحظه کوتاه اون منو بغلم کرد ولی گفتگوی تلفنی شون گویای مطلب دیگریست .در حال حاضر زندگیمون از هم پاشیده و تحت مشاوره هستیم تا در مورد آینده زندگی تصمیم بگیریم. الا ن من میخوام اون فرد رو تحت پیگرد قضایی قرار بدم ولی پای زنم وسط نیاد. حتی اگه تصمیم به طلاق هم بگیرم که چاره ایی جز این ندارم نمیخوام آبروی زنم پیش اقوام و خانواده
بریزه. خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا این امر امکان پذیره و راهش چیه. متن پیامکها و فایل صوتی جهت ارایه به دادگاه موجوده. متشکرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در صورت اثبات رابطه نامشروع هر دو‌ نفر مجازات می شوند

سلام
در صورت اثبات هر دو مجازات خواهند شد

در صورت اثبات هر دو‌ نفر مجازات می شوند .

باسلام درصورت طرح شکواییه واثبات رابطه نامشروع هردونفر مجازات خواهند شد.

در صورتیکه رابطه نامشروع اثبات گردد هر دو نفر مجازات می شوند.

با درود خیر چنانچه ادعا اثبات گردد هر دو مجرم تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت

باسلام.
خیر در رابطه نامشروع همیشه دو نفر یا بیشتر تحت تعقیب قرار میگیرند.