آیا بیماری روانی در حکم قاضی موثر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۹ #46870967

با سلام و احترام, اینجانب بدلیل تحصیل مال نامشروع به حبس محکوم شدم. باتوجه به اینکه بیماری سیکلوتایمی در من از مدت ها قبل وجود داشته و پرونده ام نزد روانپزشک از ۵ سال پیش موجود است آیا در تجدید نظر امکان توجه به این نکته توسط قاضی محترم هست؟
در مورد سیکلوتایمی توضیح اینکه این افراد دارای سطح قضاوت پایینی هستند و ممکن است به کارهای خطرناکی دست بزنند.
مصرف مواد مخدر و افزایش میل جنسی در این افراد دیده می‌شود. در زمان تخلف سو مصرف روانگردان داشتم.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ممکن است تحت عنوان اماره کمک بکند باید بررسی شود

با سلام بله تحت شرایطی می تواند به شما کمک کند البته نیاز به بررسی بیشتر موضوع است به صورت مستدل از خود دفاع کنید

سلام وقت بخیر تجدیدنظرخواهی نموده و مدارک پزشکی خود را پیوست نمایید امکان تاثیر در رای وجود دارد

باسلام
وقت بخیر،می توانیدمبنی بربیماری روانی یادشده لایحه ای تنظیم نمایید وتقاضا نمایید تابه پزشکی قانونی ارجاع شوید.اظهارنظر درخصوص این که آیا بیماری یادشده باعث سلب اراده وقوه تمییز می گرددیا خیر وآیا رافع مسئولیت کیفری است یاخیر درصلاحیت پزشکی قانونی است.

با سلام ،شما می توانید با ارائه مستندات کافی و تقدیم لایحه متقن این مورد را به دادگاه تقدیم نمایید در صورت تایید ،مورد پذیرش قرار خواهد گرفت

با سلام
با تنظیم لایحه ای استوار و با استناد به تمامی مدارک پزشکی تان از خود دفاع کنید

می تواند تاثیرگذار باشد؛ می بایست مستندات خود را ارائه دهید تا در صورت لزوم به پزشکی قانونی ارجاع داده شوید