میشود یک مالک واحد اپارتمان رو به دلیل مزاحمت از ساختمان بیرون کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۵ #46779419

سلام.ما در یک اپارتمان ۷ واحدی زندگی میکنیم. متاسفانه واحد همکف یه پسر جوان با مادرش زندگی میکنید و مالک هستن.از دو سال پیش که من اومدم پسر ایشون بدلیل اعتیادی که دارن حالا به چه موادی نمیدونم،با تک تک همسایه دعوا کرده و به آنها فحاشی میکند،همین شب گذشته نیز با یکی دیگه درگیر شد که کار به پلیس ۱۱۰ کشید.کلا تو این دو سال ایشون برای هر واحدی که مستاجر اومده به نحوی باهاش درگیر شده و کلا ارامش رو از ساختمان گرفته.همه گزارش های ۱۱۰ کاملا مکتوب هستش،بنده خودم مدیر ساختمان ام و واقعا دیگه همه کلافه شدن.حالا از دوستان میخوام بپرسم که میشه به نحوی کاری کرد که ایشون رو قانونی از این ساختمان بفرستیم بیرون.راه حلی وجود داره.حتی امکان استشهاد محلی مبنی بر مزاحمت دائم ایشون نیز میشود تهیه کرد.ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید شکایتی مبنی بر رفع مزاحمت مطرح کنید اما نمی‌توانید مالکیت را از ایشان سلب نمایید.

مطابق اصول قانون اساسی شما نمیتوانید دیگری را از زندگی کردن در محل مورد انتخابش منع کنید لکن مطابق قاعده لاضرر موضوع حدیث نبوی پیامبر اکرم مبنی بر لاضرر و لاضرار علی المومن/علی الاسلام و مستند به اصل ۴۰ قانون اساسی که صراحتا اشعار میدارد :هیچکس نمیتواند اعمال حق خویش را وسیله اضرار(ضرر رساندن) به غیر و ... قرار دهد ، هیچ مالکی نمیتواند مستند به مالک بودن سایر ساکنین و افراد را مورد آزار و اذیت و ... قرار دهد(حتی سایر مستاجرین را).از اینرو عمل وی تخلف و در پاره ای از امور جرم تلقی میشود

شما شکایت رفع تزاحم مطرح نمایید و اگر با ساکنین درگیر فیزیکی دارند میتوانید حسب مورد شکایت ضرب شتم نسبت به ایشان مطرح کنید
قانون و دادگاه ایشون را ملزم به رفع مزاحمت خواهد کرد و اگر ایشان کماکان به اعمالشون ادامه بدهند قانون با اعملا مجازاتهایی از جمله حبس و .... کارسازی خواهد نمود

شمامی توانید به جرم توهین، مزاحمت و سلب آسایش از ایشان شکایت کنید اما باعث سلب مالکیت آن فرد نمیشود.