اگر از شخصی در دفاتر خدمات قضائی شکایت کنم چه قدر زمان می برد تا به وی ابلاغ شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۲۱ #46540371

اگر از کسی در دفاتر خدمات قضایی بصورت الکترونیکی شکایت کنم چند روز زمان می برد تا به او ابلاغ شود و به چه صورت ابلاغ می شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان مشخصی ندارد و حدود یک هفته الی یکماه زمان میبرد

تعیین زمان دقیق امکان پذیر نیست به طور متوسط بین دو هفته تا یک ماه

اگرمتهم درسامانه ثنا ثبت نام کرده باشد، درصورت شکایت عموما کمتر از یک هفته مطلع میشود

سلام
بستگی به حجم کار شعبه دارد و اصولا در کمتر از بیست روز ابلاغیه صادر می شود مگر انکه پرونده دچار نقص بوده باشد

چنانچه متهم در سامانه ثنا عضو باشد ابلاغ به صورت الکترونیکی به ایشان صورت گرفته و غالبا ظرف ۲ الی ۳ روز به ایشان ابلاغ می شود در غیراینصورت اولین ابلاغ توسط مامور ابلاغ انجام شده که معمولا ممکن است یک هفته تا ۱۰ روز زمان ببرد.

با سلام شکایت کیفری و اتهام وارده باید از سوی مرجع تحقیق و تعقیب دادسرا بررسی گردد چنانچه اتهام اولیه وارد باشد احضار انجام خواهد شد. بنا براین تعیین مدت زمان دقیق برای این موضوع ممکن نیست ولی حداکثر ظرف دو سه هفته تعیین تکلیف خواهد شد.