از کجا از محتوای دادخواست مطلع شوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۷ #46491281

پیامکی به من اومده مبنی بر دادخواست علیه شما به شورای حل اختلاف ارجاع شد.
از کجا بفهمم متن دادخواست چیه و دلیل دادخواست چیه؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در سامانه عدل ایران شما قابل رویت است
حضوری نیز می‌توانید پیگیر ماجرا شوید

سلام
به شعبه مذکور در ابلاغیه مراجعه کنید و یک نسخه از دادخواست که متعلق به شماست را بخواهید.

به شعبه مراجعه کنید واز موضوع پرونده مطلع شوید.

دادخواست و ضمایم به شما ابلاغ می گردد ، اگر سهوا ابلاغ نشد به شعبه مربوطه مراجعه و کپی آنها را بگیرید

سلام
به شعبه مراجعه و تقاضای مطالعه پرونده نمایید

با سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه بفرمایید و یک نسخه از دادخواست را دریافت کنید

با توجه به اینکه فرمودید برای شما پیامک ارسال شده است یعنی در سامانه ثنا عضو هستید و متن دادخواست و شعبه رسیدگی کننده از طریق سامانه به شما اطلاع رسانی می شود.