اگر بدون ضامن کارمند یا وکیل به دادگاه برم امکان بازداشت بنده هست یا نه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵,۱۴۷ #46360004

باسلام .در مراسم عروس کشان دعوایی رخ داده حالا ابلاغیه اومده علت حضور دفاع از اتهام توهین،تخریب و ضرب عمدی
اگه بدون ضامن کارمند یا وکیل به دادگاه برم امکان بازداشت بنده هست یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است با یک ضامن بروید عدم حضور شما باعث صدور حکم محکومیت شما میشود پس بهتر است حضور پیدا کنید تا از خود دفاع نمایید .

سلام
اگر به عنوان متهم دعوت شدید حتما با خودتان کفیل ببرید تا چنانچه دادگاه قرار تامین صادر کرد کارتان به بازداشت نینجامد.

وکیل هم که باشد نیاز به ضامن و وثیقه حسب مورد و بنا به قرار تامین کیفری صادره هست، معمولا همان جواز کسب و یا فیش حقوقی را در این موارد قبول میکنند مگر اینکه درگیری و یا جراحاتی که در اثر عمل شما ایجاد شده بسیار باشد مثل قطع عضو و قتل

سلام و درود
بله از شما شمایت شده و حتما باید ضامن بهمراه خود داشته باشید
فراموش نکنید که همراه داشتن وکیل مانع از بازداشت شما نمیشود زیرا شما باید بغیر از وکیل که البته اختیاری است باید یک نفر ضامن بهمراه خود ببرید وگرنه قطعا بازداشت میشین
ضامن بعلت اتهام تخریب بهتره پروانه کسب یا سند ملک همراش باشه

سلام.حتما اول وقت تشریف ببرید و نوع احضار شما در ابلاغیه مشخص می کند متهم هستید یا مطلع اگر متهم باشید حتما کفیل و وثیقه گذار اماده کنید

با سلام
شایسته است در زمان حضور در دادسرا جهت دفاع از اتهامات وارده با توجه به اینکه این احتمال هست که اتهام متوجه شما گردد وقرار تامین صادر شود لذا ضامن معتبر با پروانه کسب ویا کارمند دولت به همراه داشته باشید البته امکان صدور قرار وثیقه نیز می باشد که باید سند مالکیت یا وجه نقد تادیه نمایید

با سلام بدون ضامن یا کفیل احتمال بازداشت وجود دارد