آیا در همان لحظه که جرم وی مشخص می گردد، می توانم از قاضی بخواهم که او را به مجازات جرمش برساند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۵ #46197033

با سلام.
من نزد شخصی چک و سفته دارم و از من شکایت کرده است. در حالی که من بدهی خود را به او پرداخته ام. اگر با اسناد و شهود در دادگاه اثبات کنم که خیانت در امانت کرده، آیا در همان لحظه که جرم وی مشخص می گردد، می توانم از قاضی بخواهم که اورا به مجازات جرمش برساند؟ یا اینکه باید در شکوائیه ای جداگانه از او شکایت کنم تا مجازات شود؟
ممنون از محبت شما

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

سلام
ابتدا از مرجع قضایی خواستار صورت جلسه نمودن مراتب شوید ،سپس اقدام به طرح شکایت نمایید.

شما بایستی از هم اکنون اقدام به طرح شکایت کیفری خیانت در امانت نمایید .

سلام
ابتدا از دادگاه بخواهید مراتب را صورتجلسه نماید
متعاقبا اقدام به طرح شکایت نمایید

خیر با ارائه دلیل در این دادگاه صرفا از محکومیت به پرداخت وجه میتوانید دفاع نمایید.
جهت اثبات خیانت در امانت ابتدا شکایت و سپس در دادسرا دلایل خود را ارائه نمایید.

شما شکایت خیانت در امانت رو مطرح میکنید و با توجه به این اتهام از متهم در دادسرا تحقیقات صورت میگیرد در صورت کفایت ادله قرار جلب به دادرسی و نهایتا صدور حکم محکومیت در دادگاه یا حکم برائت.آنچه که لازم به ذکر است آن است که وظیفه ارائه ادله با شما و وظیفه بررسی ادله با دادگاه است و با توجه به غیرقابل گذشت بودن جرم، شما صرفا شکایت میکنید و تعیین مجازات و اجرا با سیستم قضایی است ن شما