تخفیف مجازات روابط کمتر از زنا ممکن است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۸ #46177679

آیا اقرار و توبه و اظهار پشیمانی در حضور قاضی میتواند باعث عفو ۹۹ ضربه شلاق برای روابط نامشروع شود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله با توجه به تعزیری بودن جرم ، در صورت پذیرش قاضی و احراز صحت توبه مجازات ساقط می باشد .

با سلام ، در صورت احراز در نظر دادرس دادگاه و با توجه به اوضاع و احوال ‌مجازات ساقط گردیده و یا تخفیف می یابد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

اگر بردادگاه محرز شود که توبه شما واقعی هستش بله از موجبات تخفیف هستش ولی شلاق تعزیری زیاد سخت نیست

بله بستگی به نظر قاضی دارد.

در ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی آمده است که در جرایم موجب حد به استثنای قذف و محاربه، هرگاه قبل از اثبات جرم، توبه، ندامت و اصلاح متهم برای قاضی محرز شود، حد از او ساقط می‌شود. همچنین در تبصره دوم این ماده آمده در زنا و لواط هرگاه جرم به عنف، اکراه یا با اغفال بزه‌دیده انجام گیرد، مرتکب در صورت این موضوع و سقوط مجازات به شرح مندرج در این ماده به حبس یا شلاق تعزیری درجه شش یا هر دو آنها محکوم می‌شود. این در حالی است که با توجه به نظریه شماره ۱۲۹۱/۹۲/۷ مورخ اول مهر ماه سال ۹۲ اداره کل حقوقی قوه‌قضاییه، اثبات در دادگاه است نه دادسرا. بنابراین احراز آن مرتکب جرم با قاضی محکمه است و بازپرس در آن مداخله ندارد. ودراینصورت احکام شلاق قابل تبدیل به جزای نقدی یا بخشش خواهدشد.

با سلام
بله ولی باید پشیمانی وتوبه را باید قاضی احراز کند

بعیده قاضی به اقرار وتوبه در جلسه دادکاه را بپذیره زیرا اونموقع هر مجرمی میتونه بعداز دستگیری ادعای توبه کنه