حکم تخلیه ملک چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۶ #46117795

سلام یکساله مستاجر توی مغازه من هست و فقط چهار ماه اجاره داده الانم من دقیقا زمان واریز اش رو نمیدونم ولی مطمین هستم الان ایشون میگه بیشتر واریز کردم و الان میخوام حکم تخلیه مغازه بگیرم نه این اقا میائ توی مغازه و نه من ادرسی از ایشون دارم لطف کنید روال کار رو بفرمایید

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از طریق دفاتر قضایی با استناد به قرارداد و اتمام مهلت ذکور حکم تخیه دریافت نمایید

میتوانید با توجه به مدت قرارداد و با داشتن قرارداد با امضا دو شاهد و با طرح دادخواست در شورای حل اختلاف مبلغ ودیعه را به حساب صندوق دادگستری واریز و با صدور حکم به نفعتان مبالغ پرداخت نشده ی اجاره بها را برداشت نمایید.

پس از اتمام مدت قرارداد می توانید نسبت به تخلیه اقدام نمایید.

با سلام
برای تخلیه ملک توسط قانون بایستی دو نفر شاهد زیر قرارداد اجاره نامه را امضاء نموده باشند
و در صورت عدم داشتن آدرس ، میتوانید از طریق شماره تماس یا کدملی ایشان از طریق داتر خدمات قضایی اظهارنامه یا دادخواست تخلیه مغازه برای ایشان بفرستید شاید در سامانه ثنا کد کاربری داشته باشد و نهایتا با تماس تلفنی از سوی مراجع قضایی انجام گیرد .

اگر قرارداد پایان یافته و قرارداد به صورت عادی منعقد شده و دو شاهد ذیل قرارداد را امضا نمودهاند دستور تخلیه فوری بگیرید و چنانچه قرارداد بصورت رسمی است یا شرایط فوق را ندارد دادخواست تخلیه بدهید به آدرس درج شده در قرارداد دادخواست بدهید

در صورت اتمام قرارداد،وجود اجاره نامه کتبی و امضای آت توسط شهود می توان از شورا حکم تخلیه ملک را در خواست نمود

در صورتیکه قرارداد شما باستناد قانون سال ۷۶ تنظیم شده و دارای دو امضاء شاهد باشد میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست تقاضای دستور تخلیه را مطرح نمائید . ولی اگر قرارداد به این شکل تنظیم نگردیده باشد باید دادخواست صدور حکم تخلیه را تقدیم کنید تا در دادگاه رسیدگی شود .