چطوری یاید از حقوقم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۰ #45969077

سلام. خانمم برای مهریه حسابم را مسدود کرده. حقوقم واریز میشه. تا زمان دادگاه که معلوم نیست کی هست چطوری یاید از حقوقم استفاده کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به اجرای احکام مربوطه درخواست کنید که سه چهارم حقوق شما را ازاد کنند

سلام
صرفا یک چهارم از حقوق شما برای مهریه مسدود خواهد شد و الباقی آن به حساب شما واریز می شود.

ازحساب متعلق به حقوق شما فقط یک چهارم ازان توقیف می گردد . لذا کل حساب حقوق شما توقیف نمی گردد

میتوانید تقاضای آزاد کردن سه چهارم حقوق خود را بدهید زیرا طبق قانون اجرای احکام مدنی نمیتوانند کل حساب حقوق را توقیف کنند.

با سلام
اگر حسابی که توقیف شده حقوقتون واریز میشه با در خواست کتبی تقاضای رفع توقیف بکنید زیرا حقوق ماهیانه تا یک چهارم قابل توقیف است

سلام
صرفا بخشی از حقوق شما توقیف میگردد و نمیتوانند تمام انرا توقیف کنند

یک چهارم از حقوق شما تا زمان صدور حکم قطعی توقیف می شود و الباقی آن بایستی به حساب شما واریز شود.