اقدام به تجاوز جنسی رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۵۴ #45903254

سلام چند روز پیش یه اقایی به اسم ماساژ منو کشونده خونش و قصد تجاوز جنسی داشته موقع تجاوز من تونستم فرار کنم یه مشتم به سینم زده که یه خش مونده بدون خون ریزی میخام بدونم صرفا تلاش برای تجاوز قابل پیگیره؟
من ۱۸ سالمه و پسر هستم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درصورت تقدیم دلایل محکمه پسند امکان شکایت می باشد.

بله درصورتی که بتوانید ثابت کنید ضمنا برای کبودی به شما دیه تعلق میگیرد

با احترام در صورت ارایه دلایل و مدارک می توانید شکایت کنید

درود بر شما.اگر بتونید ثابت کنید قابل شکایت می‌باشد

لطفا بار اثباتی را نیز در نظر داشته باشید شما باید بتوانید ادله ای مثله ضبط صداف فیلم، شاهد و یا هر مدرک دیگه ای برای اثبات ادعای خود داشته باشید وگرنه صرف ادعا موجبی برای شکایت نیست.

درود
برای اثبات نیاز به دلایل و مدارک دارید.

بنام خدا،تحت عنوان شروع به تجاوز قابل تعقیب است.