آیا با ترک منزل، دریافت نفقه و مهریه از زن ساقط می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #45833558

با سلام
بنده به مدت یک هفته است منزل را در حضور شوهرم ترک کرده ام با پدرم تماس گرفتم پدرم به دنبالم آمد و به خانه پدری رفته ام
۱- آیا شوهرم با تسلیم اظهارنامه تمکین و پس از آن عدم تمکین می تواند موجب سقوط حق نفقه بنده بشود؟
۲- آیا با ترک کردن منزل مهریه به بنده تعلق می گیرد؟
۳- همسرم کارمند دولت است آیا اگر مهریه به بنده تعلق گرفت او می توان مهریه را به صورت تقسیط شده پرداخت کند؟
۴- یک سوم یا یک چهارم حقوق او بابت مهریه بنده کسر می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱.بله با توجه به شرایط نفقه به شما تعلق می گیرد.
۲.خیر مهریه هم به شما تعلق می گیرد.
۳.بله
۴.یک چهارم

با سلام
بله با عدم تمکین شما مستحق نفقه نخواهید بود
در هرصورت مهریه به شما تعلق خواهد گرفت
همسر شما در صورت اثبات ادعای اعسار وی مهریه را بصورت اقساطی به شما پرداخت خواهد کرد
یک چهارم از حقوق زوج توقیف میشود

۱. با ترک منزل شما.میتواند عدم تمکین شما را از دادگاه بگیرد و این قضیه روی نفقه شما تاثیر میگذارد
۲..این مسائل هیچ ربطی به مهریه ندارد .ودر هر حال همسرشما مهریه را باید پرداخت نماید
۳..بله مهریه در دادگاه قابل تقسیط میباشد

سلام
۱_بله ...نفقه به شما تعلق نمی گیرد
۲_ خیر ....در هر صورت مهریه به شما تعلق میگیرد و تمکین یا عدم تمکین موثر نیست
۳_بله
۴_یک چهارم حقوق توقیف می شود