۳۸ میلیون پول قرض دادم بدون مدرک چطور پس بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۸ #45809886

با سلام حدود یک سال پیش به خانمی به صورت خورد خورد پول قرض دادم و در حال حاضر ۳۸ میلیون تومن شده .. بدون مدرک.. فقط تراکنش ها موجود است....تا زمانی که وام بگیره پول رو پس بده.‌.‌‌.درضمن پیام ها موجود هست ولی در بین پیام ها حرف های نامشروع زده شده است. اما حضورا اتفاقی نیوفتاده است... حال معلوم شده است که خانم ازدواج کرده .... وقتی پول قرض داده شده رو طلب کردم ... گفت سند نداری مدرک نداری هیچ پولی بهت نمیدم....شکایتم کنی به شوهرم میگم که تو بهم چشم داشتی و همه پیام هارو اسکرین شات دارم..االان من چیکار کنم؟ بیخیال پولم شم؟ نظر شما چیه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،به استناد فیشهای واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید.

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مستند به ادله ای که دارید طرح نمایید.

با سلام
لیست تراکنش ها دلیل خوبی برای استرداد وجه از ایشان میباشد
اسکرین از پیامها موضوع دیگری است که باید برای اثبات ان دلایل دیگری هم ارایه گردد. شما برای استرداد وجه اقدام کنید

باسلام
اگر رسید تراکنش ها موجود باشد ومبالغ به حساب خودشخص مستقیم واریز شده باشد قابل پیگیری می باشد

مبالغ انتقال شده به طور مطلق قابل استرداد است صرف رسید تراکنش برای اثبات آن کافی است این موارد بسیار شایع است بنابراین می‌توانید اقدام کنید