ایا بنده حق فسخ قرارداد را دارم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۴ #45709190

با سلام خدمت سروران گرامی
بنده‌ یک قطعه زمین
کشاورزی به متراژ ۳۴۰۰ متر مربع
به شخصی فروختم
وکل ثمن معامله رو گرفتم زمین را تحویل خریدار دادم
خریدار زمین رو متر کرده. ومیفرماید زمین ۲۰۰متر اضافه است و بیا مابقی اضافه متراژ رو پولشو بگیر
ولی من پول نمیخوام ایا میتونم فسخ کنم
یک جمله تو قرارداد نوشته شده ، اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن ولو فاحش از طرفین صلب گردیده ایا با این جمله حق فسخ از دو طرف صلب شده ایا میشه کاری کرد
ممنونم با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان فسخ می باشد.

سلام
حسب توضیحات حق فسخ برای شما وجود دارد .

با سلام، طبق قانون حق فسخ دارید ولی معمولا قیمت اضافه توسط مشتری پرداخت می شود

سلام
اگر شما به شرط مقدار مشخصی معامله کرده ای ، اضافه بر آن متعلق به شما است که فروخته اید ‌‌اماحق فسخ معامله را ندارید.

بله، شما امکان فسخ را خواهید داشت.

با سلام .
بله . این مورد را قانون مدنی صراحتا بیان کرده است

سلام
بایع در صورت اضافه بودن متراز مبیع حق فسخ دارد