آیا لازم است مجددا اظهارنامه تمکین برای زوجه ارسال کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۸۷ #45681868

با سلام
همسر بنده بدون دلیل موجه تقریبا ۳ ماهه از منزل مشترک خارج شد و به منزل پدرش رفته من در این مدت یک بار اظهار نامه فرستادم از طرفی دوست ندارم کار به شکایت برسه و دادخواست الزام به تمکین بدم.
حال سوال بنده این است آیا نیازی هست مجدد اظهار نامه ارسال کنم یا خیر؟
ضمنا من تو این مدت ماهی ۳۰۰ تومان به حساب ایشان واریز کرده ام بابت نفقه.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قبلا اظهارنامه ارسال کردید قصد طرح دعوا هم ندارید می توانید از طریق مشاوره خانواده اقدام کنید

با توجه به اینکه اظهارنامه ارسال کرده اید و قصد اقامه دعوا ندارید نیازی به ارسال مجدد اظهارنامه نیست ولیکن ارسال مجدد نیز ممنوعیتی ندارد

سلام به نظر بنده اظهارنامه دیگری ارسال کنید و بهتر است که دعوی الزام به تمکین هم مطرح نمایید .

به نام خدا
خیر در قانون چنین تشریفاتی برای تمکین زوجه پیش بینی نشده است شما میتوانید در صورت عدم تمکین نسبت به طرح دعوی و دادخواست الزام به تمکین اقدام نمائید .
رویه دادگاه ها خانواده اینطور است که زوج بایستی ثابت نماید که عقد مقدمات تمکین مثل تهیه مسکن متناسب زوجه و اثاث البیت را تهیه کرده است.
پرونده الزام به تمکین دو مرحله ای است یعنی هر کدام از زوجین که رای دادگاه بدوی به ضرر او باشد می تواند در فرجه ۲۰ روزه پس از ابلاغ رای، نسبت به اعتراض و تجدید نظر خواهی از طریق ثبت در دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نماید.
اجرائیه حکم الزام به تمکین پس از قطعیت حکم و صدور رای به نفع شوهر، به تقاضای او از دادگاه بدوی درخواست شود.
البته فراموش نکنید به زور و فشار زنی را که محکوم به تمکین شده به خانه شوهر نمی آورند. فقط اگر زوجه رای دادگاه را اجرا نکند و تمکین از شوهر نکند ناشزه محسوب می شود و زوج می تواند از مزایای آن استفاده کند.

با سلام
اگه شکایتی نمی خواهی بکنی نیاز نیست
در صورت عدم تمکین نفقه هم الزامی نیست
با توجه به اینکه شکایت نمیخای بکنی پیشنهاد داوری می دهم

با توجه به اینکه اظهارنامه ارسال کرده اید و قصد اقامه دعوا ندارید نیازی به ارسال مجدد اظهارنامه نیست ولیکن ارسال مجدد نیز ممنوعیتی ندارد.