انتقال قرارداد به پدر ایشان بدون انحصار ورثه ممکن است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۱۳ #45676265

سلام وقت بخیر،یه سوال داشتم.
آیا کسی که قبل از فوت در یکی از لیزینگ های خودرو ثبت نام کرده باشد و مبلغ قابل توجهی را پرداخت کرده باشد ولی سندی رسمی بنام او نباشد باز هم نیاز به انحصار ورثه است یا انتقال قرارداد به پدر ایشان بدون انحصار ورثه ممکن است.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اخذ انحصار وراثت ضروری است

سلام
بله اخذ گواهی انحصار ورثه لازم است.

باید گواهی انحصار وراثت اخذ شود.

باسلام
در هر صورت برای هر اقدام حقوقی و اداری نیاز به تهیه انحصار وراثت هست

ابتدا نسبت به اخذ گواهی اخذ وراثت اقدام فرمائید

با سلام ، بدوا می بایست اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نمایید .

با سلام باید برای گواهی حصر وراثت اقدام نماییدوبعدازگرفتن گواهی برای بقیه کارها اقدام نمایید