یعنی با داشتن شاهد شکایت من رد شده آیا؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۹ #45596668

با سلام، بنده بعد مراجعه به دادیاری بعنوان شاکی و بردن دو شاهد برای دادیار، چند روز بعد دیدم در قسمت پیگیری پرونده زده صدور قرار منع تعقیب و پرونده مختومه شده، بدون احضار متشکی و یا صدور دادنامه. این یعنی با داشتن شاهد شکایت من رد شده آیا؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دلایل شما جهت اثبات جرم کافی نبوده است

سلام
بله دلایل را محرز ندانسته اند

سلام بله در مهلت قانونی حق اعتراض برای شما محفوظ میباشد

با سلام
شما می توانید با استدلال و ب استناد شهادت شهود که توصیه میکنم ایشان را برای ارابه شهادت به یکی از دفاتر اسناد رسمی ببرید ووبعد شهادتنامه رسمی رو بپیوست لایحه اعتراضی از ژریق دفتر خدمات قضایی به سعبه ارسال کنید اگر دلایل شما قانع کننده باشد دادگاه قرار دادسرا را نقض میکند . یکی از معضلات قضایی کشور کمبود قاضی و نیروی انسانی و وحود آمار بالای پرونده هاست که متاسفانه کیفیت فدای سرعت می شود و بعضا برای بالا بردن آمار شعبه توجه کافی نمی شود.
موفق باشید.

سلام بله به معنای رد شکایت شما می باشد می توانید اعتراض نماییذ

سلام وقت بخیر یکی از قرارهای نهایی که در دادسرا صادر می گردد، قرار منع تعقیب می باشد. قرار منع تعقیب در دو مورد صادر می گردد: عملی از جانب متهم انجام گرفته، ولی آن عمل جرم نمی باشد و دلایل کافی برای ارتکاب جرم از ناحیه متهم وجود ندارد. نحوه اعتراض به قرار منع تعقیب از طریق دفاتر خدمات قضایی و پر کردن فرم مخصوص بوده که این اعتراض در دادگاهی که برای رسیدگی به اصل جرم صلاحیت دارد، مورد رسیدگی قرار می گیرد.

سلام وقت بخیر درمهلت مقرر نسبت به قرارمنع تعقیب صادره اعتراض نمایید