با اثبات دستکاری کردن؛ حکمشون پیش قاضی چی هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۳ #45461547

سلام در دوران عقد بودیم و از همسرم به صورت غیابی بعد از ۳ سال بلاتکلیفی با رای دادگاه جدا شدم حالا که از مهریه ام ۳۰ سکه مانده و طلب کردم و رای قطعی داده شده استرداد طلا کردن که دوتا از فاکتورها تاریخ هاشون دستکاری شده و با طلا فروش که صحبت کردم قرار شد عکس ته فاکتور اصلی برام بفدستن ایا ثابت شدن دستکاری کردن حالا اگه ثابت کنم حکمشون پیش قاصی چی هست و ایا من باید طلایی که دروغ پس بدم؟؟؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا همسر شما باید ثابت نماید که طلاها در ید شما بوده ثانیا اگر طلاها هبه بوده ،اگر طلاها دیگر نزد شما نیست قابل رجوع نیست ثالثا ،اگر فاکتورها را جعل کرده باشند قابل ایراد است

با درود اگر اثبات کنید جعل خواهد بود.

با سلام درصورتی که طلای خریداری شده توسط زوج باشد واثبات کند استرداد میشود ودر مورد سوال شما جعل و استفاده از سند مجعول میباشد

باسلام
در صورت هبه بودن طلا، اگر موجود میباشند شما موظف به استرداد آن هستید و ربطی به دستکاری تاریخ ندارد .

اقدام ایشان جعل و استفاده از سند مجعول می باشد

با اثبات دستکاری در فاکتور ایشان مرتکب جعل و استفاده از سند مجعول شدند، اما در نظر داشته باشید با ارائه عکس ته فاکتور و یا اصل آنها موضوع جعل ثابت نشده و پس از ادعای جعل توسط شما در دادگاه تشخیص این امر تنها با کارشناس است.

سلام.
میتوانید از طریق شکایت کیفری جعل اقدام نموده وپس از صدور حکم قطعی چنانچه حکمی به استناد فاکتور ها صادر شده تقاضای اعاده ی دادرسی کنید.