ایا میتوانم با ۲۵ درصد تمدید کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۷ #45380904

سلام خانه ایی را اجاره کرده ام که صاحبخانه ۶ ماه پیش فوت شد و اکنون به اتمام قرارداد اجاره نزدیک شده ام طبق قانون ۲۵ درصد کرونا میخواهم خانه را تمدید کنم قابل ذکر است که ورثه همگی پولدار هستند و صاحب خانه فوت شده چندین خانه دارد برای تمدید طبق قانون کرونا چه اقداماتی باید انجام بدهم خواهش میکنم زودتر راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام قراردادهای اجاره به صورت اتوماتیک امسال نیز تمدید گردیده

می توانید مطابق مصوبه تمدید نمایید مگر استثنائات مصوبه توسط ورثه برای تخلیه عین مستاجره اثبات شوز

سلام وقت بخیر
بله امکان تمدید با ۲۵ درصد مبلغ وجود دارد.

با انقضای قرارداد ۲۵ درصد را به صندوق دادگستری واریز و اظهارنامه به وراث ارسال کنید

باسلام می توانید کتبا توافق جدید در ظهر قرارداد تمدید کنید درغیر اینصورت کارخاصی برای تمدید لازم نیست انجام دهید خودکار تمدید می شود صرفا برخلاف قرارداداقدام یا رفتاری انجام نشود و ۲۵ درصد را اضافه ماهانه پرداخت کنید

با درود
برابر مصوبه، تمدید با ۲۵ درصد در تهران امکانپذیر است اما توجه به شرایط معنونه حضرتعالی، وراث با ارائه دلایلی میتوانند از تمدید احتراز نمایند مواردی همچون فروش ملک، سکونت احدی از وراث یا فرزند آنان...

باسلام
بله امکان تمدید اجاره وجود دارد.