شلاق درجه ۶ چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۲۴۶ #45230489

باعرض سلام وخسته نباشید
بنده یک جوان ۲۵ ساله از شاهین شهر هستم و حدودا دو ماه پیش ماموران یگان ویژه منو با مقدار کمی مواد مخدر دستگیر کردند فرداش رفتم دادسرا پیش قاضی بعد از صحبتمون بنده از قاضی طلب عفو و بخشش کردم و ایشون گفتن برو تا خبرت کنیم یه ماه بعدش پیام اومد برام که حکم صادر شده رفتم دیدم حکم داده سره جمع ۱۴۰ ضربه شلاق تعزیری درجه ۶ و یک میلیون و چهارصد هزار تومن جریمه نقدی من واخواهی زدم روی حکم و ۲۲ ام این ماه دوباره دادگاه دارم خاستم بدونم این واخواهی روی حکم تاثیری داره اصن و بخشش حکم در چه حده ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر بود نوع مواد مخدر ومیزان آن را نیز بیان میکردید تا بتوان مجازات آن را تعیین نمود باری به هرجهت تعریف مجازات تعزیری تادیب ویا عقوبتی است که نوع ومقدار آن در شرع بیان نشده و به نظر حاکم واگذار شده است از قبیل حبس و جزای شلاق که میزان شلاق بایستی از میزان حد کمتر باشد و واخواهی فرصت دوباره جهت رسیدگی و دفاع از جرم می باشد

تعداد شلاق در محکومیت درجه شش از ۳۱ تا ۷۴ ضربه در جرائم تعزیری(مصداق اتهام شما) و تا ۹۹ ضربه در جرائم منافی عفت است . احتمالا تعداد ۱۴۰ ضربه شلاق بابت چند اتهام است که شما آنها را جمع بسته اید ! دقت داشته باشید که مطابق قانون اگر چند محکومیت در یک دادنامه صادر شود ، تنها محکومیت شدیدتر اعمال شده و آن محکومیتها را جمع نمی بندند .