پس از درخواست صدور اجرائیه از طرق دفاتر خدمات قضایی روی حکم قطعی مهریه دقیقا باید منتظر چه پیامکی باشیم تا برای مرحله بعدی اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۹۰ #45179680

سلام
فقط پیامک می آید یا توی سامانه هم قابل رویت است؟(حقیقتش خطی که پیامک های قوه قضاییه به اون میومد گم شده و من بعد از۲ روز یادم آمد که شماره را در سامانه ابلاغ عدل ایران تغییر دهم)میخوام بدونم صرفا یه پیامکه که به طور مثال:پرونده شمابه شعبه فلان ارجاع داده شد درصورت نیاز به حضور ابلاع میشود یا نه پیامک می آید که ابلاغیه ی شماره فلان در سامانه آمده است و بروید مشاهده کنید؟؟
آیا خودشان پرونده مان را به اجرای احکام میفرستند یا باید خودمان برای انتقال از دادگاه به اجرای احکام برویم؟
وآیا میتوانیم از طریق سامانه عدلایران بفهمیم پرونده مان الان در چه مرحله ایست؟
خیلی گیج و سر درگمم لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از دو هفته به شعبه مراجعه کنید.

با سلام
در سامانه عدل ایران روند پرونده را چک کنید هرموقع دوازده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه برای محکوم علیه گذشت، به شعبه مراجعه کنید تا نامه اجرا بزنن برای اجرای احکام

به شما ابلاغ می گردد در صورت تغییر شماره تماس بهتر است حضوری مراجعه بفرمائید

بادرودوسلام مراتب به شما ابلاغ می شود.

بااحترام
بهتر است که حضورا مراجعه فرمایید

با سلام
ابلاغیه برای شما ارسال میشه که با وارد شدن به سایت ثنا و داشتن رمز ثنا و وارد کردن کد ملی میتواند کلیه ابلاغیه های خود را مشاهده کنید .

درود
جزئیات پرونده در سایت عدل ایران قابل رویت است اما ابلاغیه ها خیر فقط در ثنا می توانید با نام کاربری و رمز عبور مشاهده کنید.