با گذشت ۳ماه از رابطه نامشروع میشه شکایت کرد آیا؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۳۸ #45111105

سلام وقتتون بخیر..
من یمدت پیش با یه آقایی آشنا شدم و رابطه خوبی داشتیم و بعد یه مدت که اعتمادمو جلب کرد ۳ماه پیش بکارتمو از دست دادم... الان اون شخص گردن نمیگیره متاسفانه..آیا الان با گذشت ۳ماه میشه شکایت کرد و از راه پزشک قانونی میشه اثبات کرد که توسط همون شخص بوده ؟
مجازاتش چیه..؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پس از گذشت این مدت امکان پذیر نمی باشد

درود
پس از این مدت اثبات ان امکانپذیر نمی باشد

سلام؛ با گذشت سه ماه از طریق پزشکی قانونی نمی شود تشخیص داد که پرده بکارت توسط اون آقا از بین رفته.از طریق پزشکی قانونی فقط تا زمانی که منی مرد روی بدن زن باشه موضوع قابل تشخیص است.

باسلام پس از گذشت این مدت امکان پذیر نمی باشد.

با سلام
متاسفانه بعد از گذشت این مدت ، امکان تشخیص اینکه چه کسی ازاله بکارت نموده نخواهد بود مگر اینکه از طرقی دیگر بتوانید اقرار و عمل شخص را اثبات کنید

سلام همان موقع باید اقدام میکردید و گواهی پزشکی قانونی میگرفتید

با سلام شما می توانید با استناد به دلایل و مدارک محکمه پسند‌ویک سری امارات( از جمله پرینت مکالمات تلفن، یا ممکن است پیامی در این مورد برای هم رد و بدل کرده باشیدبتوانیدادعای خودرااثبات نمایید.ولی ازطریق تشخیص پزشکی قانونی بعیدبه نظرمیرسد