جرم انتسابی ایشان چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۴ #45034554

مامور کلانتری طی تماس تلفنی با بنده و به بهانه واهی تصادف من را به کلانتری احضار کرده، و با پرونده سازی و جعل امضا فرمانده اطلاعات شهرستان راجع به موضوعی امنیتی با بنده صحبت کرده که البته مسئله امنیتی صحت داشته، ولی ایشان با بزرگ کردن و سیاه نمایی موضوع و تهدیدات و ترساندن خیلی زیاد من مبلغ ۱۵ میلیون از من گرفته، با این مضمون که پرونده ات را گزارش نمیکنم.
جرم ایشان چیست؟
اخاذی یا ارتشا؟
موضوع در دادگاه نظامی در حال بررسی است، و جرم جعل امضا و سو استفاده از موقعیت شغلی با ایشان تفهیم و معرض شده، ولی در مورد موضوع مالی هنوز دادگاه تشکیل نشده.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به ماده ۳ قانون تشدید مجازات اقدام صورت گرفته مصداق جرم ارتشا میباشد

جرم ایشان ارتشا است

سلام اتهام این آقا علاوه بر دیگر عناوینی که بیان کردید ارتشاء هم می باشد .

سلام
حسب ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا ، اختلاس و کلاهبرداری...
هر یک از مستخدمین و مامورین دولتی اعم از قضایی و اداری... همچنین نیروهای مسلح... برای انجام دادن یا انجام ندادن امری که مربوط به سازمان‌های مزبور می‌باشد وجه یا مال یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مالی را مستقیما یا غیرمستقیم قبول نماید در حکم مرتشی است اعم از این که امر مذکور مربوط به وظایف آنها بوده یا نداده و انجام آن برطبق حقانیت و وظیفه بوده یا نبوده باشد و یا آن که در انجام یا عدم انجام آن موثر بوده یا نبوده باشد....

لذا با عنایت به ماده فوق عمل مامور نیروی انتظامی ارتشا می باشد.