فرار از پرداخت دین و ادعای کذب رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۴ #44427049

سلام.به یه نفر ماشین فروختم.تمام قسط
بعد از چند روز زنگ زده ماشین توقیفی بوده
منم روحم خبر نداشته.بهش گفتم باشه ماشینو بیار بده چکتو پس بدم.یه چک صیادی بهم داده اما انتقال نداده بنامم.گفت ده میلیون خرج کردم اما چون قطعات دسته دوم خریدم هیچکدوم فاکتور نداره.باید هزینه های منو بدی.
گفتم فاکتورشو بیار بدم.الان چند ماهه ماشینمو برده نه میاره پس بده نه پولشو میده
پریروزم زنگ زدم مدعی شده ماشینو دزدیدن
لطفا راهنمایی کنین منو
میخوام شکایت کنم؟با چه عنوانی ازش شکایت کنم و تو دادخواستم چه مواردی رو لحاظ کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست استرداد خودرو ثبت نمایید

درخواست استرداد ماشین را ثبت کنید.

با سلام،بایستی دادخواست استرداد مطرح کنید.

با احترام دادخواست استرداد ماشین ثبت نمایید

قرارداد شما می بایست بررسی شود

وقت بخیر دادخواست استرداد ماشین ثبت نمایید

موضوع باید با جزئیات و قرارداد تنظیمی بررسی شود ولی به نظر میتوانید مطالبه وجه چک را مطرح کنید .